Jeg er uddannet instruktør og tidligere dommer, og har undervist både privat og i foreningsregi i mere end to årtier. Løbende efteruddanner jeg mig for at blive opdateret på nyeste viden, ligesom jeg deltager i samlinger og kurser med andre instruktører fra ind- og udland.

Min undervisning foregår oftest på min matrikel, hvor jeg foruden undervisningslokale, også har indhegning, dueslag og egnede arealer til rådighed. Mine hold består af få kursister, med tid til den enkelte og hvor situationerne kan tilpasses den enkelte hund og fører. Undervisningen indeholder både teoretisk samt praktisk træning, ligesom jeg ofte kører tematræninger. 

Jeg opretter hold efter ønsker fra hundeførere og med emner jeg personligt har erfaring med. Jeg forventer af de hundeførere der tilmelder sig mine hold, arbejder med hundene mellem samlingerne og at de er indstillet på at lære nyt.

Min funktion som instruktør er at sparre med mine kursister og på bedst mulig vis, udfra mine erfaringer og min viden, at hjælpe jer. Ønsker du et specifikt hold eller kursus? Så kontakt mig. Jeg opretter løbende og efter ønsker fra kursister.

Nedenunder ses planlagt træning der udbydes. Der vil løbende blive tilføjet efter sæson samt planlægning. 

Undervisning Vinter 21/22

Henter datoer…
Enetimer
Passer du ikke ind på et hold eller står med du større udfordringer end holdtræning kan løse?
Så er en eller flere enetimer måske bedre! Jeg poster løbende ledige tider i kalenderen som du finder på nedenstående link.
Såfremt ingen af de ledige tider passer dig, så send mig en mail.

AnneMette Vendelbo Yderupvej 23, 8381 Tilst
© All rights reserved

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.