Min træning foregår oftest på min matrikel, hvor jeg foruden undervisningslokale, også har indhegning, dueslag og marker til rådighed.

Mine hold består af få kursister, med tid til den enkelte og hvor situationerne kan tilpasses den enkelte hund og fører.

Jeg opretter hold efter ønsker fra hundeførere og med emner jeg personligt har erfaring med.Jeg forventer af de hundeførere der tilmelder sig mine hold, arbejder med hundene mellem samlingerne og at de er indstillet på at lære nyt.

Min funktion som instruktør er at sparre med mine kursister og på bedst mulig vis, udfra mine erfaringer og min viden, at hjælpe jer. Ønsker du et specifikt hold eller kursus? Se kontakt mig. Jeg opretter løbende og efter ønsker fra kursister.

Du kan også tilmelde dig min nyhedsmail og bliv underrettet når nye hold oprettes.

Tilmeld til nyhedsmail og bliv orienteret når nye kurser annonceres eller jeg har nyheder jeg gerne vil dele.

Jeg prøver at holde antallet af mails på et minimum og også længden af dem på et tåleligt niveau. Er der noget du mangler, så tøv ikke med at kontakte mig.

Platformstræning i opvarmet hal

3 søndage her i december mødes vi og træner hundene på platforme. Vi vil have fokus på de gode afleveringer. Du skal til træningen medbringe super lækre (små) godbidder, forskellige apportemner og meget gerne en platform der passer til din hund. Har du ikke din egen platform kan du låne en. For optimalt udbytte anbefales det at du møder op alle 3 gange og at du træner hjemme mellem gangene vi mødes. Der trænes med positive metoder og uden snor på hundene. Der vil være én hund på af gangen.

Der trænes følgende søndage:

Søndag d. 15.12.2019 kl. 14.00-15.00

Søndag d. 22.12.2019 kl. 14.00-15.00

Søndag d. 29.12.2019 kl. 14.00-15.00

AnneMette Vendelbo
Yderupvej 23, 8381 Tilst
Tlf.: 0045 21704332
Mail: kontakt@nomoor.dk

© All rights reserved

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.