Jeg er uddannet instruktør og tidligere dommer, og har undervist både privat og i foreningsregi i mere end to årtier. Løbende efteruddanner jeg mig for at blive opdateret på nyeste viden, ligesom jeg deltager i samlinger og kurser med andre instruktører fra ind- og udland.

Min undervisning foregår oftest på min matrikel, hvor jeg foruden undervisningslokale, også har indhegning, dueslag og egnede arealer til rådighed. Mine hold består af få kursister, med tid til den enkelte og hvor situationerne kan tilpasses den enkelte hund og fører. Undervisningen indeholder både teoretisk samt praktisk træning, ligesom jeg ofte kører tematræninger. 

Jeg opretter hold efter ønsker fra hundeførere og med emner jeg personligt har erfaring med. Jeg forventer af de hundeførere der tilmelder sig mine hold, arbejder med hundene mellem samlingerne og at de er indstillet på at lære nyt.

Min funktion som instruktør er at sparre med mine kursister og på bedst mulig vis, udfra mine erfaringer og min viden, at hjælpe jer. Ønsker du et specifikt hold eller kursus? Så kontakt mig. Jeg opretter løbende og efter ønsker fra kursister.

For fremtidig undervisning bedes du kigge på Blakhøj.dk eller på min facebookside:

AnneMette Vendelbo
Blakhøjvej 12, 8381 Tilst
© All rights reserved

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.