Vi fik d. 28.01.20, et flot hvalpekuld fra Fay og Sparky

Boundarymoor Fiona (Fay) er efter FTCH Boundarymoor Pearl og FTCH Bishwell Black Magic of Breckmarsh.

Fay er en lille tæve med en udpræget tænd/sluk knap. Hun har fra dag 1 været en utrolig nem hund at træne og være sammen med. Hun er smart i søget, en glimrende markør og udpræget lystapportør. 

Hun er en let dresserbar hund der ikke kræver mange gentagelser og kan føres for små signaler.

Fay har haft hendes første jagtsæson her i 2018/2019 sæsonen og har været en fornøjelse at have med. Hun skulle have været stillet i Åben Klasse i denne sæson, men grundet løbetid og parring er dette udskudt.

DK FTCH Boundarymoor Sparky af Blackmoor (Sparky) er efter Not So Little Rascal og FTCH Cleeburf Bramble

 

Sparky er en mindre, men kraftig bygget hanhund og med et imponerende søg. Han er ekstremt hårdtgående i al slags cover og har samtidig et rigtig godt sind. 

Inden Sparky blev importeret til Danmark, havde han blandt andet opnået en 1. vinder og 2 x 2. vinder i vinderklasse i UK. Han har ligeledes vundet 6 x 1. vinder på vinderklasse working test.
Han deltog på og gennemførte det Engelske Mesterskab i 2014.

I 2016 opnåede Sparky en 2 vinder ved det svenske mesterskab og i Danmark har Sparky opnået flere vinder placeringer, inkl. sit championat, foruden en 2 vinder ved mesterskabet 2017 hvor han også blev Guns Choice.

Er du interesseret i en hvalp af denne kombination er du velkommen til at kontakte mig på tlf.: 21704332 eller mail: kontakt@nomoor.dk

AnneMette Vendelbo, Yderupvej 23, 8381 Tilst
Tlf.: 0045 21704332 Mail: kontakt@nomoor.dk

© All rights reserved

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.