Min undervisning foregår oftest på min matrikel, hvor jeg foruden undervisningslokale, også har indhegning, dueslag og egnede til rådighed. Mine hold består af få kursister, med tid til den enkelte og hvor situationerne kan tilpasses den enkelte hund og fører.

Jeg opretter hold efter ønsker fra hundeførere og med emner jeg personligt har erfaring med. Jeg forventer af de hundeførere der tilmelder sig mine hold, arbejder med hundene mellem samlingerne og at de er indstillet på at lære nyt.

Min funktion som instruktør er at sparre med mine kursister og på bedst mulig vis, udfra mine erfaringer og min viden, at hjælpe jer. Ønsker du et specifikt hold eller kursus? Så kontakt mig. Jeg opretter løbende og efter ønsker fra kursister.

Grunddressur/Jagttræning

En kombination af den nødvendige grunddressur, krydret med jagttræning.  Træningen kører søndage i august måned fra kl. 12:00 til kl. 14:00

Hvalpehold 

Belønningsbaseret hvalpetræning for jagthunde. Træningen kører søndage i august måned fra kl. 10.00 til kl. 11.30

Enetime

En enetime varer, trods navnet, 90 minutter og har til formål at have fuld fokus på dig og din hund, uden indblanding eller forstyrrelser fra andre.

Ønsker du en enetime kan du kontakte mig for nærmere aftale om tidspunkt. Enetimer foregår som udgangspunkt på min matrikel medmindre andet aftales.

Ønsker du at blive tilmeldt mine nyhedsmails med opdateringer om undervisning kan du tilmelde dig her:
Jeg har, til dem der ønsker at modtage skriv der måske giver nye tanker, lavet nogle miniguides. 
Dem kan du tilmelde dig her:

AnneMette Vendelbo, Yderupvej 23, 8381 Tilst
Tlf.: 0045 21704332 Mail: kontakt@nomoor.dk

© All rights reserved 

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.