OM MIG:

Mit navn er AnneMette Vendelbo og jeg er, foruden at have arbejdet professionelt med dyr, også uddannet hundetræner, ligesom jeg tidligere har opdrættet labradors. I dag ejer jeg nu en blandet flok af labradors samt F.T Spaniels.

Jeg har i flere år undervist i klub/foreningsregi, foruden at undervise hjemme og tager lejlighedsvis hunde ind til træning.

Jeg er selvstændig erhvervsdrivende og sidder pt. også i bestyrelsen i Klubben for Ft Spaniels.

Efter at have opdrættet labradors under DKK, hvor man ikke skulle have et kennelmærke, er tingene anderledes i DJR, hvor mine spaniels er registreret. Her er et kennelmærke påkrævet.

Ved valg af kennelmærke er der meget at tænke over synes. Man risikere at låse sig fast på én race, eller én lokation (og hvad så hvis man flytter!)I jagten på et kennelmærke der kunne bruges til lige netop mig, var førstevalget mit efternavn. Desværre er det i tidernes morgen optaget af en ukendt som aldrig har brugt det og dermed lukket land for mig.

Hvert år tager jeg til England, enten med eller uden hund og min fascination af de fantastiske “Moors” er ubeskrivelig. Et eminent jagtmiljø der leverer alt fra små hurtige kaniner, til de fascinerende grouse og med et landskab der kan få enhver til at få våde øjnekroge, besluttede jeg at det skulle indgå i kennelnavnet.

Problematikken er her, at “Moor” indgår i så mange danske kennelnavne at det er morsomt. Og kender man min form for humor, så er valget også åbenlyst. Det blev selvfølgelig til NoMoor – dels pga. af jeg ikke har de fantastiske “Moors” herhjemme, og dels fordi at markedet for “Moor” navne nok er ved at være mættet. Nogle vil finde det sjovt, andre måske noget andet. Uanset, så er det historien bag mit valg af dette kennelnavn.

Min interesse for jagthunde kombineret med min passion for fotografering afstedkom dette logo der i dag repræsenterer Kennel NoMoor.

Tilmeld nyhedsmail
AnneMette Vendelbo, Yderupvej 23, 8381 Tilst
Tlf.: 0045 21704332 Mail: kontakt@nomoor.dk

© All rights reserved 

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.